400 g hakket oksekød
4 spsk olivenolie
2 løg
2 stænger bladselleri
2 gulerødder
2 fed hvidløg
3 spsk tomat puré
½ flaske rødvin
8 dl oksebouillon
1 bundt persille
salt, friskkværnet peber
400 g spaghetti
revet ost
Steg olie og kød i en stor gryde.
Løg og bladselleri skæres i tynde skiver.
Gulerødderne skæres i tern.
Hvidløg skæres i fine tynde skiver.
Kom grønsagerne i gryden med kødet.
Tilsæt tomat puré og rødvin. Rør godt.
Lad retten simre - uden låg - til rødvinen næsten er fordampet.
Tilsæt bouillonen.
Læg låg på gryden og lad saucen småsimre i 2 timer.
Rør i gryden undervejs. evt. tilsæt lidt vand, så retten ikke koger tør.
Når saucen mangler ca. 10 min, koges spaghettien.
Hæld vandet fra spaghettien og kom dem ned til saucen.
Tips: Anret retten på tallerken, pynt med lidt grønt.