Logo

Spaghetti bolognese - En go' èn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En go` portion til 4 pers. og til 2 dage
 
500 g oksefars
1 stort løg
2-3 gulerødder i tern
1 kons. tomatpurè
1 alm. ds hakkede tomater
1 ½ spsk Aromat
1 spsk sød (edelsuss) paprika
2 tsk sellerisalt
1 spsk oregano
1 bullionterning (grøntsags)
ca. ½ l vand
Og rigeligt af hvidløg
 
Løg og fars svitses først og derefter følger alle de andre ingredienser på èn gang.
Gryden med alle ingredienserne skal lige op at koge og så skrues der ned på 1, hvor retten så skal stå og passe sig selv, i  ca. 2-2,5 time.
Server spaghetti til saucen.
 
Tips: For at opnå den ”rigtige” smag bør ingen af ingredienserne undlades.
 
Man kan servere en finthakket salat af hvidkål m/olie, eddikedressing til.
( 3 dele olie , 1 del edikke og en spsk oregano)
Til en alm. salatskål  er delene, en spsk
 
Tina Hjorth Hansen, Støvring

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her