Logo

Souvilaki med pastasalat og små grillede brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g fersk lammekød og/eller svinekød i tern
½ dl olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk tørret rosmarin
1 fed knust hvidløg

Pastasalat:
250 g Pasta Eminente Garganelli
1 bdt rucolasalat
½ agurk i tynde stave
2 fintsnittede forårsløg
50 g fetaost
1 ½ dl yoghurt naturel
1 fedknust hvidløg

Brød:
15 g gær
1 ½ dl vand
½ tsk sukker
½ tsk salt
½ dl yoghurt naturel
2 fintsnittede soltørrede tomater
10 hakkede sorte oliven uden sten
1 tsk tørret oregano
½ tsk tørret rosmarin
275 g hvedemel

Læg kødet i en marinade bestående af olivenolie, hvidvinseddike, rosmarin og hvidløg.
Lad kødet trække mindst 1 time i køleskabet.
Rør gæren ud i lunken vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hvile tildækket 45 minutter.
Form fire flade boller og lad dem hvile i ca. 30 minutter.
Kog pastaen som anvist på emballagen og skyl den godt i koldt vand.
Bland pastaen med rucolasalat, agurk og forårsløg.
Rør smuldret fetaost, yoghurt og knust hvidløg sammen til en dressing og smag den til med salt og peber.
Pensl brødene med olie, indstil grillristen så afstanden til gløderne er
ca. 10 cm og grill brødene 4-5 minutter på hver side (hold dem lune mens kødet steges).
Sæt kødet på 4 træspid, indstil grillristen så afstanden til gløderne er ca. 5 cm og grill kødet ca. 3 minutter på alle fire sider (ca. 12 minutter ialt).
Kom lidt af dressingen hen over salaten lige inden servering og server resten til spiddene sammen med de lune brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her