Dej:
1kg hvedemel evt. tysk weizenmehl type 405
lidt olie
vand
Fyld:
500 gram hakket oksekød
2 fed pressede hvidløg
1 finthakket løg
salt, peber
lidt olie
1 spsk vegeta
Bland hvedemel godt sammen med salt, olie og vand. Æltes godt.
Dejen rulles med kagerulle i runde cirkler (som pizza) og smøres med olie på for og bagside.
Dejen skal hvile ca. 15 min.
Læg en dug (du ikke er for øm over) på bordet.
Når dejen har hvilet, hiver man den forsigtigt ud over bordet, så den fylder det hele. Del dejen i to på langs.
Læg fyldet langs den yderste kant i en lang stribe i bordets længde. Løft dugen og fold den yderste del af dejen hen over kødet.
Rul til en lang pølse. Skær pølsen i to dele og sno sammen til en snegl.
Sæt sneglene på bagepapir på en plade.
Bages 30 min. i ovnen på 200 ºC
Bland lidt kogt vand med smør og hæld et par spiseskefulde over sneglene.
Sæt dem tilbage i ovnen 3-4 min.