Logo

Små lakseboller med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mini-gnocchi med laks og citron
 
200 g laksefilet
100 g hvedemel
30 g vand
2 g gær
1 citron
1 æg
1 l extra jomfruolivenolie (mild)
Salt
1 bdt persille
 
Ælt en lille dej på hvedemel, vand, gær og 1 knsp. salt.
Lad hvile ca. 20 minutter.
Skær laksefileten ud i tern a 1 cm.
 
Sauce: Pisk æg, olivenolie og citronsaft (gem skallen) med lidt saly i en  gryde og varm langsomt op.
Hak citronskallen meget fint og ælt den ind i dejen sammen med lakseternene.
Rul små boller og friter dem i en let olivenolie, til de "puffer" op som små vandbakkelser.
Friter ligeledes persillen og server laksegnocchi og persille med sauce a part.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her