Logo

Skipperens kalvegryde med frisk pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalvetykkam i tynde strimler
650 g løg
½ dl olie
Salt og friskkværnet peber
¾ dl vineddike
¾ fl. tør rødvin

500 g frisk pasta
1 rød peberfrugt i små tern
3 forårsløg i tynde skiver (porrer kan anvendes i stedet)
1-2 tsk karry
½ dl olie
½ dl rødvin

Skær løgene i tynde skiver.
Hæld olien i en stor stegegryde.
Læg kød og løg skiftevis i ca. 5 lag.
Start og slut med løg.
Drys med salt og peber og hæld eddike og vin i gryden.
Læg låg på gryden og lad retten koge ved svag varme i ca. 45 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Lad den dryppe af.
Svits peberfrugt, forårsløg og karry i olien.
Tilsæt rødvin og lad det koge op.
Hæld pastaen i en skål og rør rødvinsblandingen i.
Server kødretten i gryden sammen med en grov salat og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her