Logo

Skinkegryde - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 400-500 g skinkekød i tern
ca. 1000 g grønsager (ærter, majs, grønne bønner evt. noget andet grønt)
2 dåser flåede tomater
3 gulerødder, skåret i mindre stykker
200 g kartofler, skåret i mindre stykker
ca. 4 dl kold vand
cocktailpølser
lidt salt, peber og oregano (kom i efter egen smag)
 
Brun kødet godt, uden fedtstof. kom derefter flåede tomater, og alle grønsagerne, og kartofler i,
Kom det kolde vand i, så det dækker grønsagerne, smag til med salt, peber og oregano. Lade det så simre i ca. 20 min..
Kom derefter pølser i, og lade det simre yderligere i 10 min.
Kan serveres med flûtes/brød, pasta eller ris,

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her