Logo

Silderuller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk. 400 g sildefileter
rødløg
hvidløg
dild
citronsaft
dijonsennep
fløde
 
Fordel en blanding af rødløg, hvidløg og dild på kødsiden af silden.
Rul fileterne om blandingen. Læg rullerne i et smurt ovnfast fad, hæld
citronsaft, dijonsennep og fløde ved så det dækker silderullerne halvt.
Fadet sættes i ovnen i ca. 45 minutter ved 200ºC med folie over.
Serveres med hvide kartofler og grønne bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her