Logo

Sildefrikassé 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store sild renses og udbenes. Deles i hver to fileter, der rulles fra hoved til hale om et stykke kogt gulerod. Disse roulader koges forsigtigt og holdes varme. Lidt gulerod og kartoffel skæres i terninger og koges sammen med ærter og rosenkål i ikke for meget vand med salt. Når grønsagerne er færdige, jævnes suppen. Smages til med salt og peber. Tilsættes urterne og hakket persille, samt sildefileterne og en klump koldt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her