Logo

Sild med gemyse 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rå revet kartoffel, 100 g rå revet selleri og 100 g gulerod blandes med 1 finthakket løg, eller lidt julienne af porre. Halvdelen af blandingen lægges i bunden af et velsmurt gratinfad. Herpå lægges rensede og udbenede sildefileter. Drysses med lidt salt og paprika. Dækkes med resten af urterne. Det dryppes med citronsaft. Salt, peber og smørklumper tilføjes, og fadet sættes i ovnen ved 170ºC i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her