Logo

Sild, fyldte à la anglaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg sild renses og befries for ben. En fars røres sammen af revet franskbrød, der ikke er for frisk, lidt hakket purløg, 1 æg, salt og peber samt lidt tomatpure. Farsen fyldes inden i sildene, der vendes i hvedemel og steges langsomt lysebrune i smør. Hvis sildene åbner sig, holder man lidt på dem med en palet. Serveres med brunet smør tilsat hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her