Logo

Sild, farserede 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferske sild skrabes. Hoved og hale fjernes og sildene skæres op i ryggen, renses og benene tages ud, hvorefter sildene skylles, bredes ud på et klæde og tørres. Fyldes med en god fiskefars blandet med hakket, hårdkogt æg. Lukkes sammen og pakkes ind i smurt pergament. Steges i ovnen og serveres med smeltet smør eller med Maitre d'hotelsmør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her