Logo

Sherrysild 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en lidt anden version af den traditionelle marinerede sild. Den er let at tilberede.

3 stk marinerede sildefiletter
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk hakket løg
½ æble
½ dl sherry
1 hårkogt æg
salt og peber
Evt. persille som pynt
 
Sildefiletterne skæres i skrå snitter og lægges på et fad.
Dressingen røres af cremefraiche, finthakkede løg, æble i fine tern og salt og peber.

Der smages til med sherry.
Dressingen anrettes over sildene og der pyntes med hårdkogt æg i tern og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her