Logo

Sharon marmelade - kaki marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kilo frugtkød af modne kaki'er
750 g sukker
100 ml vand
 
Når skallen er fjernet fra de modne kaki'er, deles de i to, og frugtkødet presses gennem en si.
Varm sukkeret lidt op i ovnen i nogle minutter, og bland derefter frugtkød, sukker og vand.
Hæld det hele op i en gryde, og lad sukkeret smelte, men du hele tiden rører.
Når alt sukkeret er smeltet, øges varmen, og blandingen koges indtil den er ved at stivne.
Skum eventuelt af, inden marmeladen efter ti minutters afkøling kommes i rene opvarmede glas.
Luk glassene, og opbevar kaki-marmeladen tørt og mørkt, indtil den skal spises.

 
Tips: Kaki kaldes i Danmark ofte for sharonfrugt, mens det italiensk navn er caco i ental og cachi i flertal.
Andre navne er japansk persimmon eller daddelblomme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her