Logo

Sennepskoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter
paprika
3 tomater
60 g smør
2 spsk sennep
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 tsk citronsaft
4 spsk finthakket persille
2 dl fløde
3 spsk tomat ketchup
150 g revet mild ost

Brun koteletterne hurtigt i smør, krydr med slat, peber og paprika.
Læg dem i et ovnfast fad. Kom tomatskiver over.
Rør smør, sennep, løg, citronsaft og persille sammen.
Fordel derefter smørret over koteletterne.
Kog panden af med fløde og tomat ketchup.
Hæld fløden over koteletterne.
Drys reven ost over og dæk med folie.
Sættes i ovnen ved 225ºC en halv times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her