Logo

Sej stegt med ragout af sherrytomater og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk sej uden skind og ben
1 fint snittet rødløg
1 rød peberfugt
1 fed fint snittet hvidløg
1 bk cherry tomater
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg, peberfrugt og hvidløg 2 minutter. Tilsæt halverede sherry tomater. Læg låg på gryden og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt, peber og frisk plukket koriander. Server til den gode fisk evt med kogte ris eller kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her