Logo

Seitan stroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg, skåret i terninger
2 gulerødder, skåret i kegler
250 g champignoner i skiver
1 spsk sesam-olie
5 dl seitan i store terninger
5 dl vand
250 g tofu
1 dl hakket persille
3 spsk hvedemel
3 spsk tamari

Sautér løg og champignoner sammen i en stor gryde.
Tilsæt gulerødder, seitan, vand og tamari.
Lad det hele simre i 15 min.
Purér tofu'en og bland med melet.
Bland det i gryderetten.
Lad denne småkoge i yderligere 5 min.
Server varm til ris, hirsebrød, ell. lign.

Variation: Brug dybstegt tempeh, fu, eller tørret tofu, og mange forskellige grønsager. Smag til med laurbærblade, timian, ell. lign. En sur-sød smag frembringes ved at blande lidt bygmalt og riseddike i saucen, inden den serveres.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her