4 stk
100 g tun i olie fra dåse, afdryppet
2 forårsløg, hakkede
2 spsk tartaresauce
salt og peber
1 moden avocado
1 tsk citronsaft
60 g blødt smør
4 skiver rugbrød
Pynt:
små citronbåde
avocadoskiver
persillekviste
Mos tunfisken i en skål.
Tilsæt forårsløg og 1 spsk tartaresauce.
Smag til med salt og peber og bland godt.
Halver avocadoen og fjern stenen.
Skræl avocadoen, skær den i skiver og dyp skiverne i citronsaft.
Smør brødskiverne.
Læg tunfiskeblandingen på 2 af skiverne og dæk den med avocadoskiver.
Smør resten af tartaresaucen over og krydr med salt og peber.
Læg de resterende brødskiver over og pres godt sammen.
Skær sandwichene i halve diagonalt.
Pynt med småcitron både, avocadoskiver og persillekviste.