4 stk
30 g rødkål, meget fintsnittet
2 forårsløg, hakkede
1 gulerod, revet
30 g friske bønnespirer
2 spsk fransk dressing
60 g blødt smør
4 tykke skiver fuldkornsbrød eller hvidt brød
6 skiver pebersalami uden skind
8 skiver agurk
1 bøftomat i tynde skiver
salt og peber
tomatbåde og persillekviste til pynt
Skyl rødkålen i koldt vand Lad den dryppe godt af og læg den i en skål.
Tilsæt forårsløg, gulerod, bønnespirer og fransk dressing og bland godt.
Smør brødskiverne.
Arranger salamien over 2 skiver brød.
Dæk med agurkeskiver og tomat og krydr med salt og peber.
Læg kålblandingen over og derpå de resterende brøds kiver.
Pres godt sammen.
Skær hver sandwich i to, og fastgør dem med cocktailpinde.
Pynt med tomatbåde og persillekviste.
Variation: Brug om ønsket færdiglavet råkost i stedet for rødkålsblandingen.