2 stk
185 g svinefilet, skåret i tynde skiver
3 tsk sesamolie
2 fed hvidløg, knust
2 ½ cm frisk ingefærrod, skrællet og hakket meget fint
2 spsk mild sojasauce
peber
2 spsk majsolie
4 forårsløg, skåret diagonalt
½ rød peberfrugt, uden kerner, skåret i tynde strimler
12 små sukkerærter, nippede
1 lille flûte
60 g blødt smør
2-3 frisee salatblade, revet i strimler
60 g friske bønnespirer
Pynt:
forårsløg»blomster«
rød peberfiugt i strimler
Læg kødstrimlerne i en skål med 2 tsk sesam olie, hvidløg, ingefær og sojasauce.
Krydr med salt og rør det hele godt sammen.
Opvarm majsolien i en wok eller stegepande.
Tilsæt kødblandingen og lynsteg den i 4-5 minutter.
Tilsæt forårsløg, rød peber og sukkerærter og lynsteg i yderligere 2-3 minutter.
Tag panden af varmen, men hold den varm.
Flæk flûten på langs.
Skær underdelen midt over og smør den.
Skær evt. lidt af skorpen for at sikre at de to dele står lige.
(Brug overdelen til en anden sandwich.)
Læg krusede friseeblade over brødstykkerne og dæk dem med bønnespirer.
Læg den varme kødblanding over og dryp med resten af sesamolien.
Pynt med forårs løg og strimler af rød peber.
Server straks.