Logo

Saltkød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalvelårtunge
225 g salt
25 g sukker
vand til kogning tilsat
2 laurbærblade og
6 let knuste enebær

Salt og sukker blandes og gnides ind på kødet.
Lægges på et fad med halvdelen af blandingen under resten over, og står i et døgn.
Skylles og kommes i kogende vand, og lægges derefter i pres mellem 2 tallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her