Logo

Sagosuppe, hvid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
4 g hel kanel
lidt citronskal
70 g sagogryn
50 g rosiner eller 250 g svesker
4 æggeblommer eller 2 hele æg
125 g sukker
citronsaft
æblemost eller vin

Vand, kanel og citronskal bringes i kog, hvorefter kanelen optages, og grynene tilsættes under omrøring.
Rosiner eller udblødte afstenede svesker bør koges for sig, da de giver suppen en mørk farve.
Efter ½ times kogning lires med æggene.
Citronsaft og æblemost eller vin (helst cherry) tilsættes efter smag.
Citronskallen optages ved anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her