Logo

Rullesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl vand
Salt
2 løg
Hvid peber
2-3 laurbærblade
½ dl sukker
Røde peberkorn
1 ½ tsk dijon sennep
3 dl eddike
8 små sildefileter

Klip finnerne af sildene og gå dem efter for eventuelle småben.
Drys dem med salt og lad dem trække i 10 minutter.
Skyl sildene og tør dem med køkkenrulle.
Stryg sildene med sennep og kom peber på.
Hak de pillede løg og fordel dem på.
Rul sildene sammen.
Læg dem side om side i en dyb pande eller fladbundet gryde.
Kog lagen til sukkeret er opløst.
Hæld den over sildene.
Lad den simre i ca. 10 minutter - det må endelig ikke bulderkoge, for så koger de til mos.
Lad sildene svale i lagen.
Anret silderullerne med skivede løg og et drys af røde peberkorn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her