Logo

Rosenkålssuppe - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. vand
1 porre
4 kartofler
200 g rosenkål
2 små eller 1 stor pastinak
½ l. grønsagsjuice

Skær kartofler, pastinak og rosenkål i grove tern.
Kog ca. 10 min i vandet.
Afkøl med fortyndet grønsagsjuice.
Blend den i 10-15 sek.
Skær porren i ringe, tilsæt dem til suppen og kog yderlige 5 min.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her