Logo

Risret med rejer, æble og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl ris
250 g mayonnaise
½ l cremefraiche
ca. 1 tsk karry
salt.
2 små porrer
2 søde æbler.
ca. 400 g rejer.
5 æg
karse
 
Hæld rejer til afdrypning eller tø op.
Kog risene efter anvisningen.
Bland cremefraiche og mayonnaise med karry og salt, smag til.
Kog æggene i 10 min.
Snit porrerne meget fint, skræl æblerne og skær dem i små tern.

Lunkne ris, porrer, æbler og ca. 300 g rejer blandes med dressingen og hældes i et ikke for dybt fad.
Stilles i køleskabet, gerne nogle timer.
Pynt med æggebåde, rejer og karse.

Server lune flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her