Logo

Risotto med kylling i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke frossen kyllingebryst
vand og aspargesvand 5 dl i alt
250 g lange ris
1 grøn peber
1 lille dåse asparges
karry 
 
Kom de optøede kyllingestykker i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand og salt på og kog kyllingestykkerne halvmøre ved 200ºC i ca.
20 minutter.
Tilsæt ris, ganske lidt karry og hvid peber.
Kog risene med i 20 minutter ved samme varmegrad som før.
Varm aspargesstykkerne igennem i risottoen og smag den til.
Sen skal ikke smage kraftigt af karry, da denne smag ikke må overdøve
aspargessmagen.
Spis flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her