Diabetiker - Risotto con le animelle.
180 g ris (af fino-typen)
100 g løg
180 g kalvebrisler
40 g parmaskinke
30 g parmesan
24 g olivenolie
2 dl hvidvin
salt og peber
Hak løget fint og steg det gyldent i olivenolien på meget svag varme. Tilsæt skinken (minus fedt) skåret i korte strimler, og derefter risen. Spæd til med 1 dl hvidvin. Kog risen mør ved at røre jævnligt rundt og fortsæt med at spæde til med vand eller bouillon. Smag til med salt og peber. Kog imens kalvebrislen, fjern evt, hinde, og skær den i små stykker. Brun stykkerne i olivenolie, tilsæt salt, peber og resten af hvidvinen. Brislen skal kun have få minutter.
Hæld risen i serveringsgryden, bland olivenolien og halvdelen af osten i og læg brislen med sin sauce ovenpå. Lidt ost på hver tallerken.