Logo

Risfad med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 poser ris
750-1000 gram hakket oksekød
5-10 tomater
2 peberfrugter (valgfri farve)
1 løg
en dåse hakkede tomater
krydderier (paprika chili salt peber og hvidløg)
500 gram cremefraiche
 
Risene koges, lidt kortere tid end der står på pakken.
Løg svitses (bruges der frisk hvidløg og chili svitses disse også samtidig), derefter tilføjes kødet så dette brunes.
De hakkede tomater og krydderier tilsættes.
Sluk for varmen.
Tomater skæres i tynde skiver og peberfrugterne i korte, tynde stænger. Halvdelen af tomaterne lægges i et tyndt lag i et stort ovnfast fad, herefter drysses halvdelen af peberfrugterne jævnt udover, drys eventuelt med salt, peber og paprika. Derefter deles halvdelen af risen ud i et jævnt lag og det samme med kødet.
Alle lagene gentages og der sluttes med at komme cremefraiche ud i et jævnt lag.
Sæt i 180°C forvarmet ovn i 30-45 minutter eller til creme fraichen er krakeleret.


Tips: Kan sagtens spises kold eller opvarmet dagen efter eller fryses ned i en kortere periode.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her