Logo

Ris med grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bdt asparges,
300 g ris,
1 spsk olie,
1 stort hakket løg,
2 dl hvidvin,
8-9 dl kogende hønsebouillon,
1 spsk frisk eller tørret estragon,
1 dl persille, parmasan.

Bræk den nederste, træede del af aspargesene.
Skær dem i 4-5 cm lange stykker.
Kog dem 2 min i let saltet vand.
Sauter løget i olien, tilsæt risene og sauter videre et par min.
Hæld vinen ved og kog under omrøring.
Tilsæt bouillonen og rør løbende til risene er kogt færdige.
Vend aspargesene i risene med krydderurterne og smag til med salt og peber.
Server med parmesan på toppen.
Aspargesene kan erstattes med forårsløg, porre eller broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her