Logo

Ravioli med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg, halveret
800 g færdigkøbte eller hjemmelavede ravioli med ricottafyld
60 g smør, hakket
2 spsk persille, hakket
20 g frisk basilikum, hakket
2 spsk purløg, hakket
 
Lad hvidløgsfeddet trække i olien i en lille skål. Kog raviolien.
Raviolien dryppes af i en sigte og kommes tilbage i gryden.
Tilsæt smør og krydderurter og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Fjerne hvidløgsfeddet fra olien og hæld olien over pastaen.
Serveres straks med masser af frisk parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her