Logo

Rømerål i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g ål
1 løg
1 gulerod
1 porre
1 knsp. timian
1 knsp. salvie
4 dl hvidvin
hvedemel
persille
       
Skær den rensede ål i mindre stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Pil løget og snit det, guleroden og porren i tynde skiver.
Læg det ned til fisken.
Bland timian og salvie i hvidvinen, før den hældes over.
Strø salt på og kog ålen ved 200ºC i ca. 45 minutter.
Kogetiden er afhængig af ålens tykkelse.
Strø hakket persille på til sidst.
Væden i gryden kan jævnes lidt med hvedemel.
Spis kartoffelmos eller løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her