Logo

Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

røget lammekølle

Porretimbale:
3 porrer
½ l kaffefløde
7 æg
salt
peber

Indbagt feta:
3 pladerbutterdej
feta
æggeblomme
friskkværnet peber

Porretimbale:
Porrer renses og skæres i skiver. Porreringe dampes let i lidt smør.
Kaffefløden blandes med æg, salt og peber, og porrerne vendes i til sidst.

Massen fyldes i små smurte forme og bages i ovnen ved 180ºC til de er gennembagte, ca 15 min.
Porretimbalen serveres på tynde skiver af røget lammekølle

Indbagt feta:
3 plader butterdej tøs op og rulles ud.
Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.).
Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten,
Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug.
Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten.
De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200ºC, til de er fine og lysebrune

Tips:
De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her