Logo

Røget laksequiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Piedej:
3 dl hvedemel
125 g margarine eller smør
2 spsk vand

Fyld:
4 forårsløg eller 2 små porrer
1 spsk olie
200 g røget laks
4 æg
3 dl piskefløde
2 spsk hakket dild
salt
peber

Hak hvedemel, fedtstof og vand sammen til piedejen. Lad den hvile lidt og rul den derefter ud og beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter med den. Læg evt. alufolie rundt i kanten og forbag piebunden i den nederste del af ovnen ved 200°, ca. 10 min. Fjern foliekanten.

Skyl løg eller porrer, og skær dem i strimler. Svits dem i lidt olie ved svag varme til de er bløde. Spæd eventuelt med lidt vand. Skær laksen i strimler. Pisk æg og fløde sammen og bland dilden i. Tilsæt krydderier.

Fordel løg eller porrer i tærtebunden. Læg laksen ovenpå og hæld æggemassen over. Bag den i 20 min., midt i ovnen.

Server laksequichen med en salat blandet med citronskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her