Logo

Røget gedekølle med grovkornet sennep-kartoffelsalat og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g røget gedekølle
400 g kartofler
3-4 dl vindruekerneolie
2-3 spsk grovkornet sennep (fiskesennep)
1 bdt rucolasalat
1 løg

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver . Kog dem let møre i kogende vand med salt. Pisk olie og sennep sammen. Tag kartoflerne op af vandet. I en skål blandes kartofler og sennepsdressing sammen med fint hakkede løg. Smag til med salt og peber. Vend den skyllede rucola rundt sammen med kartofler og små tynde skiver af gedekøllen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her