Logo

Røgede lakseroulader med avocadocreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g flødeost naturel
6 skiver ferskrøget laks

Avocadocreme:
3 modne mellemstore avocado (ca 325 g avocadokød)
150 g agurk
3 spsk citronsaft
1 fedknust hvidløg
1 tsk Madraskarry
salt
friskmalet hvid peber

Pynt:
brøndkarse

Rør flødeosten lind - smør et lag flødeost over lakseskiverne.

Rul dem sammen til roulader fra den lange side.

Skær dem i 1 cm tykke skiver med en skarp kniv dyppet i koldt vand.

Del avocadoerne på langs.

Del avocadoerne på tværs og tag stenene ud.

Tag kødet ud med en teske.

Skræl agurken og skær den midt over.

Fjern kernerne og skær den i mindre stykker.

Mos avocadokødet og agurken sammen med resten af ingredienserne til cremen.

Serveres portionsvis - evt. med brøndkarse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her