Logo

Røgede jomfruhummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

jomfruhummer
stenbiderrogn
cremefraiche 38 %
løg
citron.

Skallen pilles af, og man giver jomfruhummeren et snit i ryggen, så den sorte streng kan fjernes.
Skyl den under koldt vand.
Tilbered jomfruhummerne på samme måde som rejerne.
Spises med flûtes og stenbiderrogn med cremefraiche 38 %, fint hakket løg og citron.

Tips: Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på.
Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt under koldt vand.
Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er foropvarmet til ca. 70ºC og kom røgsmuld på.
Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter.
Tjek dem undervejs.
Hvis de får for lang tid bliver de tørre.

Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (16 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her