Logo

Rødspætteruller med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 rødspættefileter
25 g smør
½ tsk salt
½ spsk frisk eller ½ tsk tørret estragon
1 spsk klippet dild
1 spsk klippet purløg
 
Sauce:
1 løg
5 tomater
250 g champignon
20 g smør
3 spsk hvedemel
1 dl tør hvidvin
1 ½ dl fiskebouillon
salt
estragon
purløg
pasta
 
Skyl og tør rødspættefileterne.
Rør smørret med salt, estragon, dild og purløg.
Fordel smørblandingen på fileterne og rul dem sammen.
Pil og hak løget fint. Skær tomaterne i tern og champignon i skiver.
Svits grønsagerne 4-5 min. i en gryde i smørret.
Drys melet over, og spæd med hvidvin og bouillon under omrøring.
Kog det igennem og smag til med estragon, salt og peber.
Læg fiskerullerne i saucen med sammenføjningen nedad og lad det simre
svagt under låg, 3-5 min., til fisken er mør.
Drys lidt purløg over og server nykogt pasta til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her