Logo

Rødfisk, stegt med svampe og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk rødfisk u. ben
8 nye kartofler
1 majroe
2 nye gulerødder
grønsagsbouillon
50 g smør
lidt mælk
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg fisken med skindsiden nedad. Læg en lille tallerken henover, så fisken holdes plan på panden. Steg fisken således til den er gennemvarm. Grøntsagerne snittes i mindre stykker og koges møre i bouillon. Derefter moses de med smør og mælk og krydres med salt og peber. Mosen serveres med den stegte fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her