½ kylling
250 g lammekølle uden ben
Palmeolie eller anden olie
1 løg
1 ds flåede hakkede tomater
Chilipulver
1 ds tomatpuré
1 bouillon terning
laurbærblade
Masala krydderi
250 g klipfisk
1 kg blandede grønsager (fx. hvidkål hokaido aubergine og bitre
grønne tomater)
1 kg ris eller cous-cous
250 g frossen helbladet spinat
chili
Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg,
flåede, hakkede tomater og chili.
Tilsæt tomatpuré og lad simre i ½ time.
Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og
laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid.
Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af
grønsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min.
Tag kød, fisk og grønsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca.
2 timer med låg på.
Til sidst kommes fisk, kød og grønsager tilbage i gryderetten, og koges med i ca. ½ time.
Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili.
Serveres til som dip.