Logo

Quiche Lorraine 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g hvedemel
160 g smør
1 spsk koldt vand
 
Fyld:
125 g svinebryst (koge- eller stegestykke)
125 g emmentaler
4 æggeblommer
2,5 dl piskefløde
salt og peber
revet muskat
 
Findel smørret i melet og kom det kolde vand i.
Saml dejen, den må gerne være lidt smidig.
Lad den hvile koldt en halv times tid.
Udrul dejen og beklæd en smurt tærteform hermed.
 
Fyld: Skær sværen af svinebrystet og skær det i små terninger.
Svits det sprødt på panden.
Lad det afkøle lidt og kom det på tærtebunden sammen med emmentaler.
Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt, peber og oregano, og hæld det over.
Bag quichen midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter eller til overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her