4 poussiner
1 kvist timian
4 løg
1 tsk knust enebæ
4 madæbler
andefedt og olivenolie
1 spsk brun farin
3 spsk sherry vineddike
2 spsk smør
1 fed hvidløg
8 tomater
1 spsk chilisauce
1 tsk sukker
1 stk knoldselleri
1 bakke frisk kørvel
Steg poussinerne i en gryde sammen med timian, løg og den knuste enebær, i ca. 20 minutter.
Lad poussinerne hvile i 10 minutter før bryst og lår skæres fra til servering.
Skær madæblerne i både og steg dem i andefedt og olivenolie.
Tilsæt brun farin samt sherry vineddike.
Jævn med 2 spsk koldt smør.
Kog en kompot af snittede løg, et hakket hvidløgsfed og tomaterne (flå dem først).
Smag til med chilisaucen, sukker og sherry vineddiken.
Snit knoldsellerien i tern, kog op i letsaltet vand, dryp af og kom ternene i kompotten.
Drys grovkakket frisk kørvel over og servér kompotten til poussinerne sammen med de stegte æbler og æbleskyen.