Logo

Poussiner med tomat/selleri kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner
1 kvist timian
4 løg
1 tsk knust enebæ
4 madæbler
andefedt og olivenolie
1 spsk brun farin
3 spsk sherry vineddike
2 spsk smør
1 fed hvidløg
8 tomater
1 spsk chilisauce
1 tsk sukker
1 stk knoldselleri
1 bakke frisk kørvel

Steg poussinerne i en gryde sammen med timian, løg og den knuste enebær, i ca. 20 minutter.
Lad poussinerne hvile i 10 minutter før bryst og lår skæres fra til servering.
Skær madæblerne i både og steg dem i andefedt og olivenolie.
Tilsæt brun farin samt sherry vineddike.
Jævn med 2 spsk koldt smør.
Kog en kompot af snittede løg, et hakket hvidløgsfed og tomaterne (flå dem først).
Smag til med chilisaucen, sukker og sherry vineddiken.
Snit knoldsellerien i tern, kog op i letsaltet vand, dryp af og kom ternene i kompotten.
Drys grovkakket frisk kørvel over og servér kompotten til poussinerne sammen med de stegte æbler og æbleskyen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her