Logo

Poussin 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner (1 pr. person)
1 kg rå kartoffelskiver
4 stk rå gulerødder i skiver
2 stk porrer i ringe
2 dl hønsebouillon
Smør
Timian
Salt
peber

De klargjorte grønsager lægges i bunden af et ovnfast fad med nogle smørklatter og krydres med lidt timian.
Poussinerne smøres med smør, krydres med salt og peber og lægges
oveni fadet.
Hønsebouillonen tilsættes og det hele steges i ovn ved 200°C i 1 time. Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her