Logo

Portvinssild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store krydder sildefileter
3 spsk tomatpuré
1 dl portvin
3 spsk jomfruolivenolie 
3 spsk rødvinseddike
¼ tsk tørret timian
3 spsk sukker (stødt melis)
1 løg
¼ tsk sort peber
 
Opvarm rødvinseddiken, opløs sukkeret i eddiken og tilsæt timian.
Rør tomatpuréen ud i portvinen sammen med jomfruolien.
Finhak løget og skær sildefilleterne i passende stykker.
Rør den afkølede rødvinseddike med sukker og timian sammen med
rødvinslagen og smag til med peber.
Rør de hakkede løg i lagen ( skal stadig være flydende )
Kom filetterne i lagen.
Bør trække mindst 12 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her