Logo

Porrefritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rå porrer
1 l vindruekerneolie
groft salt

Rens porrerne og skær dem i tynde skiver, der løsnes til ringe .
Dette er meget vigtigt, ellers bliver de ikke sprøde.
Kom olien i en dyb gryde eller pande.
Når olien er tæt på kogepunktet, kommes en håndfuld porreringe i.
Pas på, for det sprøjter med olie.
Efter ca. 5 min. er porrerne færdige.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på et dobbelt stykke køkkenrulle.
Drys med groft salt.
Fortsæt på samme måde med resten af ringene.
Når olien er helt kold, kan den sigtes og gemmes til en anden gang.
Hvis der er porrefritter tilovers, kan de opbevares et tørt og lunt sted.
Ovenstående fremgangsmåde bruges også til rødbedefritter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her