Logo

Porre- og squashfrittata med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk Olivenolie
3 porre, fintsnittede
2 squash, i tændstikstrimler
1 fed hvidløg, presset
salt
peber
5 æg, let sammen piskede
4 spsk parmesan, friskrevet
4 spsk emmenthaler, i små tern

Sauter porrerne i 1 spsk olivenolie ved midelvarme ca. 8 minutter.
Tilsæt squash og hvidløg og sauter yderligere 10 minutter.
Kom blandingen over i en skål og lad den køle af.
Tilsæt salt, peber æg, og ost.

Varm resten af olien op i en pande, hæld æggemassen på og ryst panden så æggekagen bliver jævn.
Æggekagen steger stille ca 15 minutter.

Stil panden under en forvarmet grill, og grill fritta’en gylden.
Lad den derefter hvile 5 minutter før servering.
Skær den i lagkagesnitter og server med en frisk grøn salat som frokostret eller let måltid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her