Logo

Polpettine med citron og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g grofthakket flæske- og kalvekød
1 æg
4 spsk reven parmesan
1 spsk reven citronskal
2 spsk hakkede basilikumblade
hvedemel
smør og olie til stegning
salt og friskkværnet peber

Stegte gulerødder:
½ kg gulerødder
2-3 fed snittede hvidløg
25 g smør
3 spsk olivenolie
citronsaft
hakket persille

Rør kødet med de øvrige ingredienser til en rimelig fast fars.

Del og form den til ca. 15 kugler, der trykkes flade.

Lav en fordybning i hver med tommelfingeren, vend polpettinerne ganske let i hvedemel og steg dem gyldne i smør og olivenolie på panden, 2-3 minutter på hver side. Snit gulerødderne groft og lad dem snurre sprødmøre med hvidløget i smør og olivenolie i en gryde under låg.

Smag til med citronsaft, salt, friskkværnet peber samt persille og server dem til kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her