Logo

Plukkesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Efter større fester såsom bryl­lup og sølvbryllup skulle der holdes trediedagsgilde for de folk, der havde hjulpet til ved festen, og så skulle man have Pluk- eller Plukkesteg. Egentlig var det en ret af re­ster, men folkene satte stor pris på den.
 
Kødsuppe
Svesker uden sten
Kødrester fx. hønse-, og / eller flæskekød
Hindbær- eller blommesaft
Salt
Sukker
Tilbehør: Syltede asier og franskbrød
 
Sveskerne koges møre i lidt suppe.
Kødet plukkes i små­stykker og kommes i.
Saften hældes på og der smages til med salt og sukker efter smag.
Retten koges i 2-3 timer.
Plukkesteg serveres med syltede asier og franskbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her