(4 personer)
4 stk pighvarfilet a ca. 80 g
2 hvide asparges
4 grønne asparges
100 g pillede fjordrejer
50 g fjordrejer med skal
2 dl fløde
2 dl mælk
1 dl hvidvin
2 dl fjordrejefond
1 dl hønsefond
Smør
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
Olie
Steg pighvarfileterne i klaret smør.
Skræl de hvide asparges fra hovedet og ned, knæk dem og gem enderne.
Nip de grønne asparges og knæk dem på samme måde.
Kog de hvide og grønne asparges i smør.
Suppe: Sauter hakket skalotteløg og hvidløg samt aspargesender.
Hæld hvidvin på, reducer, kom reje- og hønsefond på og kog ned til det halve.
Tilsæt mælk og fløde og monter med smør.
Anretning: Læg de friske fjordrejer i en dyb tallerken med aspargeshovederne.
Sæt pighvarfileten ovenpå og hæld suppen ved.
Steg fjordrejer med skal i en gryde med varm olie og drys dem på toppen til sidst.