Logo

Persillesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sildefileter
25 g pinjekerner
1 fed hvidløg
1 bdt persille
50 g durum hvedemel
25 g smør
salt, peber
 
Hak pinjekerner, hvidløg og persille sammen til en tyk pasta.
Krydr med salt og peber og fordel det inden i sildefileterne.

Vend dem i durum hvedemel og steg dem på en pande med smør ca. 4 min. på hver side.
Server med kartofler og pandestegte halve tomater. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her