Logo

Persillefritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skyl 1 bundt kruspersille og tør det godt.
Pluk buketterne af stilkene.
Kom olie i en gryde med høj kant og sæt det over.
Når olien er kogende, kommes buketterne i, men pas godt på, det sprutter med olie, så hold afstand.
Når olien ikke sprutter mere, tages persillen op og lægges på et stykke køkkenrulle og drysses med salt. Skal opbevares tørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her